ŠC Višnjik daje u zakup zemljište na kojem će biti padel igralište vrijedno više od 2 milijuna kuna

ŠC Višnjik objavio je natječaj za davanje u zakup zemljišta radi uređenja igrališta za padel u sklopu kompleksa športskog centra Višnjik Zadar.

Predmet natječaja je davanje u zakup zemljišta radi uređenja igrališta za padel u sklopu kompleksa športsko-rekreacijskog centra Višnjik, Splitska 3, 23000 Zadar, i to dijela čest. zem. 3838/3 k.o. Zadar u površini od 1.400 m2, uz pravo korištenja pratećeg objekta površine 10m2 za potrebe skladištenja rekvizita, sa pristupom iz pravca ulice Edvina Androvića, uz uvjet:

1. Izrade projektne dokumentacije temeljem idejnog rješenja uređenja igrališta za padel i pratećih sadržaja, kao i elektroprojekta a sve radi privođenja namjeni, te

2. izvođenja radova na izgradnji podloge i uređenju građevine u roku od 6 mjeseci od potpisivanja ugovora o zakupu zemljišta (igrališta za namjenu održavanja treninga i natjecanja u sportskoj igri padel), sukladno Idejnom i pratećem elektroprojektu i projektu vodovoda i odvodnje.

Radovi na uređenju odnosnog zemljišta radi privođenja namjeni izgradnje igrališta za padel se procjenjuju u iznosu od 2.300.000,00 kn, te je odabrani zakupac u obvezi temeljem Idejnog rješenja izraditi idejni i izvedbeni projekt po prethodnoj suglasnosti zakupodavca koji se obvezuje, za slučaj potrebe, pokrenuti postupak radi eventualno potrebnih izmjena prostorno-planskih akata za planiranu gradnju. Radovi se moraju dovršiti najduže u roku od 6 mjeseci.

Cijeli natječaj dostupan je ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...