Hrvatska na 20. mjestu; Evo gdje na svijetu žene imaju najveće grudi, a gdje najmanje

Nedavno je objavljena statistika World Population Reviewa o prosječnoj veličini grudi žena iz zemalja diljem svijeta. Najbolji način za određivanje prosječne veličine grudi u nekoj zemlji je skupljanje podataka o broju i veličinama grudnjaka koji su prodani u određenom periodu vremena.

Ali, brojke nisu statične, već se mijenjaju jer veličina ženskih grudi nije konstantna i često varira ovisno o ženinom menstrualnom ciklusu, je li se udebljala ili smršavila, te je li trudna ili doji. Tako da ni popis nije ‘upisan u kamenu’.

Najveće košarice nose žene u Norveškoj. Slijede Luksemburg, Island, SAD, Ujedinjeno Kraljestvo, Venezuela, Kolumbija, Švedska, Nizozemska i Kanada.

Najmanje košarice nose žene u Vijetnamu, a zatim slijede one u Bangladešu, Kambodži, Nepalu, Kongu, Burmi, Filipinima, Središnjoj Africi, Indoneziji i Šri Lanci.

Hrvatska je 20. na popisu s prosječnom veličinom košarica B i prosječnim indeksom tjelesne mase 26.9., Mađarska je na 22. mjestu isto s B košaricama i indeksom 26.6, a Albanija je na 23. mjestu s prosječnom veličinom košarica B i masom 26.4. Bosna i Hercegovina se može pohvaliti u prosjeku s B košaricama i prosječnim indeksom tjelesne mase 25.3.

Slijedi nas Crna Gora na 33. mjestu s prosječnim košaricama A-B i prosječnim indeksom tjelesne mase 26.2, a na 57. mjestu je Srbija s prosječnom veličinom košarice AA-A i prosječnim indeksom tjelesne mase 25.7, piše World Data, prenosi 24 sata.

Zanimljivo je da je Njemačka, poznata po prsatim i snažnim ljepoticama koje rade na Oktoberfestu, na popisu iza Crne Gore na 34. mjestu. Na 24. mjestu se smjestila Švicarska, a Brazil poznat po bujnim ljepoticama i karnevalima se smjestio na 30. mjestu s prosječnim košaricama A-B i prosječnim indeksom tjelesne mase 26.8.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...