Livaković se u lipnju ženi u Zadru, na svadbi će svirati Petar Grašo i Saša Matić

Dominik Livaković (27), hrvatski reprezentativac i vratar Dinama, uz puno poslovnih obaveza posljednjih dana ima i privatna uzbuđenja. Naime, Jutarnji doznaje da se krajem lipnja ženi sa svojom voljenom Helenom Matić (27).

O raskošnoj svadbi već se naveliko priča u njegovom rodnom Zadru, a dvorana je već bukirana.

Zaljubljenom paru pjevat će trenutno iznimno popularni Petar Grašo i Saša Matić, inače ‘rasprodani’ mjesecima unaprijed. Popis uzvanika je velik, a među njima su i Livakovićevi kolege Mateo Kovačić i supruga Izabel, Luka Modrić i Vanja, te Šime Vrsaljko, koji mu je ujedno i zadarski susjed.

– Još kao djeca smo se družili jer naše zgrade imaju zajedničko igralište. Stalno smo bili s loptom i ostali smo u super odnosima i danas kad dijelimo svlačionicu reprezentacije – ispričao je jednom Livaković.

Helena i Dominik ispričali su da njihova ljubav nije bila na prvi pogled jer su u početku bili samo prijatelji.

– Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Prvi korak napravio je Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli – rekla je Helena, koja se na Instagramu pohvalila zaručničkim prstenom, a navodno je već bila na nekoliko proba vjenčanice u Londonu.

Par iznimno cijeni svoju privatnost pa o njoj ne želi razgovarati. Umjesto razgovora s medijima puno više uživaju u zajedničkim šetnjama sa svojim psom Cruzom ili u svom domu uz fine večere i bliske prijatelje.

Tijekom karantene, zbog pandemije par je bio u Privlaci, a najviše su vremena proveli s Dominikovom bakom koja živi sama, ima veliki vrt i životinje pa su joj pomagali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...