HDZ Zadar: “Nastavlja se ucjenjivačka politika Enija Meštrovića. Ponovno zaustavljena izgradnja dvorane i TŠC-a”

Nismo ni sumnjali kako će se i nakon današnje sjednice Gradskog vijeća ista nastaviti i izvan klupa Narodnog trga.

Da smo imali pravo pokazalo se već nekoliko sati iza zasjedanja. Među prvima se osvrtom na događanje na GV oglasila Hrvatska demokratska zajednica. Iz GO HDZ su priopćili putem facebooka:

“Danas je iracionalnost zahtjeva NL Enija Meštrovića dobila posve novu dimenziju… Nakon brojnih ucjena kojima kontinuirano provodi svoje osobne hirove, danas je odlučio otići korak dalje pa ucjenjuje kompletan Grad i građane Zadra svojim, ponovnim zaustavljanjem izrade plana za školsku dvoranu Tehničke škole Zadar.Dragi Enio, da ti pokušamo razlučiti osnove osnova, koje niti razumiješ, a niti nakon svih napora želiš razumijeti. Zaustavljanjem izrade prostornog plana za Tehnički školski centar ti kažnjavaš prije svega učenike i njihovog ravnatelja koji je inicirao projekt, a samim time i sve građane ovoga Grada kojima je stalo do boljih uvjeta za školsku djecu. Za tebe je očito odgovornost prema bilo kome – nepoznat pojam.

Svoje politike slobodan si provoditi kako želiš, ali ucjenjivati Grad Zadar i građane… E, to nećeš pa da si još toliki! Do sada si se pokazao kao prevrtljivac i lažov, jer iste točke prvo puštaš pa ih skidaš, ovisno o interesu koji želiš postići. Kako za Liburniju tako i za školu Kožino, a sada i za Tehnički školski centar kojega su tvoji vijećnici na Odboru prvo podržali, a potom ponovo srušili na Gradskom vijeću. Znamo da ti izgradnja škole ne predstavlja ništa, jer ionako u školu nisi htio ići, ali neizgradnjom škole nećeš ucjenjivati Zadrane! Zapamti Enio, svatko je vlasnik svoje sudbine, a nastaviš li ovako, tvoja će sudbina crnim slovima biti upisana u povijest Zadra. Jer ni jedna politička opcija u novoj povijesti Zadra nije toliko štete nanosila Gradu koliko je nanosiš ti. Razlozi za tvoja postupanja su tu već sada postali nebitni. Reci nam Enio, tko normalan može zaustaviti projekt škole, iz bilo kakvih razloga? – napisali su i naveli u objavi putem društvenih mreža.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...