Na Bokanjcu prijetio smrću i bacio staklenu bocu s tekućinom i nagorenom tkaninom na kuću

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijetnju i oštećenje tuđe stvari.

Njega se sumnjiči da je 25. lipnja oko 1 sat u noći u Zadru, na predjelu Bokanjca, došao do kuće 67-godišnjeg vlasnika te upućivao ozbiljne prijetnje smrću prema vlasniku i članovima obitelji, 42-godišnjaku i 65-godišnjakinji, a pritom bacio staklenu bocu s tekućinom i nagorenom tkaninom na kuću te kamenja na garažu.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnje i Oštećenja tuđe stvari, protiv 31-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Nadalje, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijetnju.

Njega se sumnjiči da je 25. lipnja oko 21,30 sati u Zadru, na predjelu Bokanjca, došao do kuće 67-godišnjeg vlasnika te upućivao ozbiljne prijetnje smrću prema 42-godišnjaku, te članovima obitelji.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prijetnje, protiv 40-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava te je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...