Prijepori u Diklu; Mještani nisu htjeli da u prostoru bivšeg kafića bude ambulanta. U što će se prenamijeniti, odlučuje se putem ankete

Martina Matešić, predsjednica Vijeća MO Diklo obavještava javnost kako će u nedjelju, 3. srpnja 2022. godine biti organizirano sudjelovanje stanovnika Dikla u anketi, a koja će poslužiti u svrhu donošenja konačne odluke o namjeni prostora u prizemlju zgrade Mjesnog odbora Diklo.

Podsjećamo, na sjednici Vijeća mjesnog odbora Diklo od dana 27. travnja 2022. godine donesena je odluka o privremenoj obustavi postupka prenamjene prostora iz ugostiteljskog objekta u ambulantu opće medicine u prizemlju zgrade Mjesnog odbora Diklo, a u razdoblju dok se ne provedbe postupak ispitivanja javnog mnijenja.

Predmetni prostor ugostiteljskog objekta u prethodnom je razdoblju bio veliki kamen spoticanja među mještanima radi čega je sam prostor u razdoblju od dvije godine ostao neiskorišten.

“Na tragu predlaganja i provedbe projekata usmjerenih ka boljitku našeg mjesta projekt prenamjene prostora i uspostave ambulante opće medicine u našem mjesnom odboru ovo Vijeće smatralo je kao još jedan pozitivni iskorak prema boljem i ugodnijem okruženju za sve naše stanovnike, a osobito u okviru okolnosti u kojima je ta odluka donesena. Međutim, s obzirom na izmijenjene okolnosti te apele naših mještana, u konačnu odluku o namjeni prostora želimo uključiti što veći broj naših mještana. Svim je članovima Vijeća mjesnog odbora Diklo neizmjerno stalo da ovaj prostor bude u onoj funkciji koja to najbolje odgovara svim stanovnicima Dikla i zato pozivamo sve da se uključe u nedjelju 3. srpnja 2022. i pomognu u donošenju konačne odluke!”, kazuje Matešić.

U svrhu provedbe procesa anketiranja traže se volonteri i promatrači pa se mole svi zainteresirani da se jave ili izravno Mjesnom odboru Diklo ili putem Volonterskog centra Zadar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...