Monika Vojvodić: “U KK Zadru me nisu izabrali, imali su šansu!”

Monika Vojvodić koja će u kolovozu napuniti 22 godine, već je neko vrijeme glasnogovornica NK Šibenik, Monika je ujedno manekenka i svjetski top model. Nije bila izabrana kao glasnogovornica KK Zadar, bio je izabran Toni Jeričević , ali joj se sreća osmjehnula u prvoligašu sa Šubićevca.

Atraktivna Monika se s NK Šibenikom trenutno nalazi na Bledu u Sloveniji, gdje se klub priprema pred početak nove sezone 1.HNL

U NK Šibeniku sam presretna i prezadovoljna s uvjetima, imam odriješene ruke, svi me poštuju kao i ja njih, dobila sam 23. svibnja ugovor na neodređeno vrijeme. Rezultati se već vide, a vidjet će se još i više kroz budući period, dosta se toga novog sprema za sljedeću sezonu. Kao što sam već i ranije rekla, ako me KK Zadar ne izabere, neka se poslije ne kaje, tako je i bilo, imali su svoju šansu!

Pratiš li KK Zadar?

Svakako da pratim, KK Zadar mi je drag klub, tu sam živjela i igrala i za ŽKK Zadar. Zadar je blizu i uvijek mogu doći, taj grad je uvijek na posebnom mjestu u mom srcu, KK Zadru želim puno sreće u daljnjem radu i pronalaženju dostojnog kandidata za glasnogovornika.

Je li se kužiš što u nogomet?

Vjerujte mi da sam naučila gotovo sve o nogometu kojeg dosta razumijem, taj sport mi pomalo postaje već kao košarka koju imam u malom prstu, ha ha…

Planovi u manekenstvu i modelingu?

Imam nešto u planu vrlo skoro, ne bih o detaljima, čut će se ubrzo….neću otkrivati o čemu se radi, ali bit će šok, ha ha…!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...