Top model Monika Vojvodić moguća glasnogovornica KK Zadra: “Na utakmice idem sama, tako se najbolje koncentriram na ono što se događa na parketu”

U sport pomalo ulaze zgodne, ali ujedno sposobne i pametne djevojke, nakon Ive Bokanović koja je postala predsjednicom trećeligaša HNK Zadar, nova glasnogovornica i voditeljica marketinga u KK Zadar mogla bi postati 21-godišnja bivša košarkašica Monika Vojvodić (182 cm), apsolventica je fakulteta iz smjera marketinga i društvenih medija, i odnosa s javnošću u Mariboru.

Monika se bavi i manekenstvom, misica je, top model i ima do sada ukupno šest lenti.

Igrala je košarku i za ŽKK Zadar od 2015. do 2017. godine, zadnji klub za koji je nastupala bio je Plamen Požega, karijeru koja je trajala ukupno dvanaest godina je morala prekinuti u listopadu prošle godine, zbog ozljede vratne kralježnice, igrala je na poziciji beka šutera.

Monika prijavit ćeš se na natječaj za novog glasnogovornika i voditelja marketinga KK Zadar?

Hoću, naime, nakon prekida karijere zbog povrede, želja mi je ostati u košarci, s obzirom da sam se vratila u Zadar i namjeravam ovdje živjeti, naravno da tražim posao. Vidjela sam kako je bivši glasnogovornik i voditelj marketinga KK Zadar Josip Begonja napustio to radno mjesto, shvatila sam kako je ta pozicija u klubu upražnjena. Odmah sam pomislila kako bi ta pozicija bila idealna za mene, pošto fakultet za to radno mjesto upravo završavam, ostalo mi je još dva, tri mjeseca do diplome. Sve ispite dajem isključivo online, također i sama predavanja su mi online. Također, dugo sam u sportu, dosta toga sam prošla, o tome sam pričala sa svojom obitelji i prijateljima, svi su mi dali podršku i rekli kako je to savršen posao za mene, te da se prijavim na natječaj u KK Zadar.

Je si li kontaktirala bilo koga koji ima veze s KK Zadrom?

Ni sa kim iz kluba nisam uopće kontaktirala, napomenula bih kako me nitko ne forsira, spominje se kako mi je veza Ante Rubeša predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar. To nije istina, jer Rubešu niti ne poznam, i nikad ga ni vidjela nisam!

Ako bi bila izabrana za novu glasnogovornicu što bi promijenila?

Naravno da bih uvela neke promjene, već u svojoj glavi imam neke ideje, ali neću ih otkrivati, ne želim da mi ih netko preuzme.

Govoriš i strane jezike?

Tako je, pričam engleski, poznajem njemački, učim talijanski, želja mi je naučiti i španjolski jezik, tako da mi što se toga tiče nije nikakav problem.

Pratiš KK Zadar, dolaziš na svaku utakmicu u dvoranu Krešimir Ćosić?

Godinama već pratim KK Zadar, i meni je velika želja da klub napreduje. Opet ću spomenuti, to radno mjesto je moja struka, i ako budem izabrana, učinit ću sve kako bi KK Zadar po pitanju marketinga napravio jedan iskorak naprijed, da poboljšamo neke stvari, naravno i kao glasnogovornica, ali tek ako budem izabrana!

Monika top model si Hrvatske, misica?

Da, od 2018. godine se bavim modelingom, pošto sam tada bila mršavica, ispostavilo se kako sam im savršena za karijeru modela, počela sam na natjecanju za miss Zadarske županije. Najvrjedniji mi je bio izbor za svjetski top model u Rimu, ušla sam u uži izbor od petnaest top djevojaka, dobila sam kako nagradu da nosim Milano Fashion Week, koji je najprestižniji u svijetu mode.

Rođena si u Tuzli, a 2015. godine tvoja obitelj se doselila u Zadar?

Da, rođena sam u Tuzli, ali korijene vučem s Velog Iža.

Na utakmice KK Zadar dolaziš sama ili u društvu dečka?

Najviše volim biti sama, tako se najbolje koncentriram na ono što se događa na parketu. A dečko… ha, ha, ne bih o dečku neka to ostane tajna..

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...