Legenda NK Zadra Pero Zrilić poručuje ljutito: “Da upišem školu za popa i molim se 16 sati, i to bi im smetalo. Govore da sam vođa s ulice, bit će im na kraju trla baba lan…”

Jedan od najboljih nogometaša NK Zadra svih vremena Pero Zrilić (60) strpljivo čeka svojih pet minuta kako bi ušao u klub sa Stanova na mjesto sportskog direktora.

Ljut je ‘ko pas i ima određene poruke pojedincima u HNK Zadar.

Pero je kad smo ga kontaktirali bio na piću u kafe baru Lovre, ne odustaje od ulaska u HNK Zadar.

Pero, jesi li blizu ili daleko mjestu sportskog direktora kluba?

– Nigdje ne žurim, gradonačelnik Dukić me još nije nazvao, istina, želim biti novi sportski direktor HNK Zadar, i neću odustati! O Dukiću imam dobro mišljenje, to je naš čovjek sa Stanova, ali naletio je na neke stare smrdljive udbaške pi…..ne i daje poneku kunu u klub, čudno je to što Dukić baš i nema nekih ambicija što se HNK Zadra tiče, to je ono kad se kaže brigo moja prijeđi na drugoga. Moj cilj je izbaciti te udbaške metode iz kluba koje su prisutne još od 1983. godine. Kad se priča o politici, pitam sam sebe, pa što i ja ne uđem u tu politiku, kad može svaki šugonja u gradu u p…u  m……u!

Očekuješ li da će ti zabraniti pristup klubu?

– Sigurno, oni me ignoriraju cijeli život, pričaju o meni da sam vječiti talent, ma kakav talent, ja sam bio igrač, nikakav talent, u NK Zadru sam odigrao preko 300 utakmica! Bojim se za sudbinu HNK Zadra, čak mislim da neki i žele da klub doživi sudbinu NK Zagreb i da se skroz ugasi!

Smatraju li te možda kriminalcem?

– Govore da sam vođa s ulice, to su obične izmišljotine, trn sam im u oku! Evo vam primjer, da sutra upišem školu za popa i da se molim Bogu 16 sati, a da 8 sati spavam, i to bi im smetalo, i to bi im bilo malo! Ispada da se ja silim, a u biti, silu se pojedinci iz kluba svojim mozgovima! Imaju vrh policije, vojske i sudstva, i čitavo smrdljivo zadarskog podzemlja! Imam ja i puno dobrih prijatelja u HNK Zadru, ali oko njih su opasni smrdljivci!

Tko si ti što te smatraju vođom s ulice?

– To pričaju kriminalci koji su na papiru ugledni gospodarstvenici! Poručit ću svima za kraj, Pero Zrilić će ući sigurno u HNK Zadar, korijenje ću pojedincima izvaditi sa Stanova, neće smjeti prići Stanovima! Tu stoku otjerat ću sa Stanova, kad uđem u klub nekim udbašima će to biti i zadnji dan u klubu, Još je “trla baba lan da joj prođe dan”, ali bit će na kraju “trla baba lan, udbašima zadnji dan…”!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...