Muškarac kojeg je obiteljski nasilnik iz Gospića pokušao ubiti nalazi se u zadarskoj bolnici: “Žena je operirana četiri sata, unesrećeni je imao ubodne rane u predjelu prsišta”

Policija je u ponedjeljak navečer uhitila 36-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je u ponedjeljak navečer u gospićkom naselju Jasikovac teško nožem ozlijedio 27-godišnju suprugu i 21-godišnjeg muškarca.

27-godišnja supruga osumnjičenog, u teškom je stanju i u ponedjeljak navečer operirana je u Općoj bolnici Gospić.

Operacija je trajala četiri sata.

“Teško ozlijeđeni muškarac primarno je zbrinut, ali je zbog težine ozljeda prevezen u zadarsku bolnicu”, rekla je ravnateljica Opće bolnice Gospić Sandra Čubelić za DNEVNIK.hr dodavši da oboje ozlijeđenih imaju višestruke ubodne, vrlo teške i za život opasne ozljede.

“Žena je operirana, operacija je trajala četiri sata i sada je na mehaničkoj ventilaciji. Muškarac je u bolnici u Zadru. Muškarac je imao ubodne rane u predjelu prsišta, a žena u predjelu trbuha”, rekla je ravnateljica Opće bolnice Gospić Sandra Čubelić u utorak.

Započela je istraga koja bi trebala dati odgovore na pitanje je li bilo propusta u postupanjima prema osumnjičeniku prošloga tjedna, kada je uhićen zbog dva kaznena djela prema supruzi, protupravnog oduzimanja slobode i prijetnje ubojstvom, pa onda pušten samo s mjerama opreza zabrane približavanja, ne i s određivanjem istražnog zatvora.

Neslužbeno se doznaje kako je muškarac uhićen nešto iza 22 sata nedaleko od mjesta pokušaja ubojstva u objektu lovačkog društva u mjestu Bilaj. Nakon pregovora policija ga je uhitila.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...