“Slobodni ZAjedno” večeras u crkvi na Boriku predstavljaju knjigu “Korona kult – 2 tjedna zauvijek”

Udruga “Slobodni ZAjedno” poziva na predstavljanje knjige ‘Korona kult – 2 tjedna zauvijek’ autora Hrvoja Pendea.

U subotu, 27. kolovoza u 19 sati, u župnoj dvorani crkve Bezgrešnog začeća BDM na Boriku, bit će predstavljena knjiga riječkog autora Hrvoja Pendea “Korona kult – 2tjedna zauvijek”, u izdanju Primorskog Hrvata.

Na predstavljanju će govoriti Vedrana Spadoni, prof. Ivana Đirlić Šindija, dr.sc. Stephen Nikola Bartulica, dr. Damir Biloglav, Andrija Klarić i  autor dr.sc. Hrvoje Pende.

„Znanost nije cenzura, lažiranje studija, sijanje straha i poticanje konformizma; znanost ne počiva na krivim i neprovjerenim pretpostavkama. Znanost krasi skepsa, nepovjerenje prema dostignutom, nepomirljivost i nezadovoljstvo postignutim; stalna sumnja i provjera, pogotovo kad je jasno da nešto nije u redu i da se stanje može i mora ispraviti“, kaže. dr.sc. Hrvoje Pende.

“Što će događati, ovisi o nama. Bit će potrebna mudrost, vjera u svoj stav, u pobjedu istine. Bit će teško ali treba ustrajati jer se radi o zadnjoj liniji obrane slobodnog čovjeka kao humanog bića.” istaknula je u predgovoru knjige dr. Lidija Gajski.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...