Sramota na Poluotoku; Netko ostavio poruku za sve koji otpatke hrane i smeča uguravaju u šaht

Koliko ste puta samo vidjeli da netko baca otpatke hrane u šaht i prošli pored toga kao da je sasvim nešto normalno i svakodnevno?

E pa nekom je na zadarskom Poluotoku upravo to prevršilo svaku mjeru, pa su on ili ona, odlučili onome tko to redovito radi – ostaviti poruku.

Sramota, očistite šaht kad bacite hranu u njega, stoji na papiriću ostavljenom odmah na šahtu na zadarskoj Kalelargi.

Evidentno je da ‘počinitelj’ ovog komunalnog užasa otpatke baca u ovaj mizerni šaht već neko duže vrijeme, s obzirom na to da ga je sugrađanin vidio i upozorio.

No, ovakve stvari, nisu problem tko zna koga tamo negdje daleko. Problem je ovo našeg naroda, pojedinca i mentaliteta koji se, treba mijenjati čim prije.

Naime, zašto bi on ili ona, otpatke bacali u za to predviđene kante ili ostala prikladna odlagališta, kad je ovako – jednostavnije.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...