Edo Fantela: “Šimu i Mihovila viša sila udaljila je od borbe za zlato!”

Jedrenje je sport kojeg treba voljeti. To je strast. More, valovi i iskušenja, to je nešto što jednostavno moraš doživjeti, jer adrenalin je ogroman.

Živjeti jedrenje, praktički 24 sata na dan. Za Šimu i Mihovila Fantelu koji su na SP u klasi 49-er održanom u Kanadi osvojili brončanu medalju, jedrenje je sigurno doručak, ručak i večera.

Njihov otac Edo s pravom je ponosan na svoje sinove, rad je bio mukotrpan i rezultat braće Fantela nije došao preko noći.

Nismo znali što nas očekuje, bila je velika borba i zadovoljni smo s odličnim rezultatom. Znali smo već otprije da smo u vrhu ovog sporta, ali morate to pokazati i na samom natjecanju. Mišljenja sam da su samo sitni detalji odlučivali hoćemo li u konačnici osvojiti srebro, broncu ili zauzeti četvrto mjesto. Jednostavno, Šimu i Mihovila je samo viša sila udaljila od borbe za zlato! Jednom riječju, izuzetno smo zadovoljni, jer smo potvrdili da pripadamo svjetskom vrhu u jedrenju. Naravno kako nem je glavni cilj nastup na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. Nemamo pauzu, nastavljamo kontinuirano raditi, praktički nemamo odmora do početka Igara, ponosan je Edo Fantela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...