HDZ-ov stav o Jazinama: “Trošna, higijenski neprihvatljiva dvorana, tražiti alibije za povratak ispod je svakog razumna”

Sukob Davora Karlovića i Ante Rubeše koji je umalo doveo do fizičkog obračuna nakon sjednice Gradskog vijeća, ne prestaje biti glavna tema lokalnih medija.

O svemu se oglasi i zadarski HDZ. Protiv su povratka u Jazine.

“Ovo su fotografije koje je Davor Karlović pokazao Rubeši nakon čega je nastupio potpuni “blackout” i agresivni ispad Rubeše koji je, uz prethodna događanja na Gradskom vijeću rezultirao prekidom sjednice.

Što toliko peče Antu Rubešu?

Odgovor je jasan. Savjest.

On zna da su samo i isključivo njegovom odlukom djeca iz omladinskog pogona KK Zadar preseljena u neadekvatne uvjete dvorane u Jazinama, bez da je itko konzultirao njih, roditelje, struku…

Premda su Jazine hram košarke, dio zadarskog identiteta i slavne povijesti, ne treba zaboraviti kako je upravo zbog malog kapaciteta dvorane i neadekvatnih uvjeta, uz pritisak i veliku želju KK Zadar i navijača kluba, izgrađena velebna dvorana Krešimira Ćosića na Višnjiku… Pozitivna emocija, dobar rezultat, zajedništvo i konstruktivnost doveli su do izgradnje nove dvorane i cjelokupnog sportskog kompleksa, koji je danas po svim kategorijama omiljeni dnevni boravak Zadrana.

Zato, tražiti alibije u obnovi Jazina i smanjenju troškova za izmještanje omladinskog pogona iz vrhunskih uvjeta u trošnu, higijenski neprihvatljivu dvoranu ispod je razine svakog razuma.

Brojni su roditelji nezadovoljni i na razne adrese upućuju inicijative kako bi se ova nerazumna odluka promijenila, a Ante Rubeša kao predsjednik Nadzornog odbora i kreator te odluke neuvjerljivo pokušava svaliti odgovornost. Naravno, na koga drugoga nego na HDZ.

Nadamo se da će u konačnici ipak prevladati zdrav razum!”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...