Još jedan Zadranin dobio MasterChef pregaču; 18-godišnji Karlo Lenkić skupio hrabrost, stao pred žiri i oduševio jelom od tune

Novi je dan potrage za sljedećim MasterChefom, nova audicija koja će otkriti nove talente za kuhinjskim štednjakom.

Stručni žiri Stjepan Vukadin, Damir Tomljenović i Melkior Bašić probat će neka nova jela i pritom vještim i odabranim kandidatima podijeliti nove pregače.

Jedan od najmlađih natjecatelja, 18-godišnji Karlo Lenkić iz Zadra, radi kao ispomoć u kuhinji u jednom hotelu, a želja mu je biti kuhar.

Jako sam uzbuđen i dolazak na audiciju mi jako puno znači, otkriva Karlo te dodaje da se u budućnosti vidi samo u kuhinji, što god da se dogodi.

U pokušaju da dobije pregaču, pripremio je jelo za koje mu je inspiracija jedno od jela koje smo gledali u prošloj sezoni, a napravila ga je tada finalistica Gordana Milaković.

U tome je i uspio. Osim što je za jelo dobio pohvale od sve trojice chefova, posebno mu se obratio Melkior, govoreći da bude ponosan jer on sam s 18 godina nije tako znao pripremiti tunu.

Za sada, Zadarske boje u ovogodišnjem MasterChefu brane dvojica Zadrana, Karlo Lenkić te povratnik u ovogodišnji MasterChef – Mario Tomas.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...