Sutra se obilježava Svjetski dan bez automobila, dio prometnica na poluotoku bit će zatvoren

Obavještavaju se svi sudionici u prometu da će u četvrtak, 22. rujna u razdoblju od 17:00 do 19:00 sati, zbog aktivnosti povodom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, biti zatvoren dio prometnice u Zadru – na dionici Trga tri bunara od Liburnske obale i Lančanih vrata do raskrižja s ulicom Božidara Petranovića, Ivana Brčića i Bedema zadarskih pobuna.

Privremenim zatvaranjem ceste i organiziranjem brojnih aktivnosti obilježit ćemo 22. rujna –
Svjetski dan bez automobila. Cilj tog dana je jačati svijest javnosti o ozbiljnom onečišćenju uzrokovanom nepromišljenom uporabom automobila te poticati povratak pješaka, biciklista i javnog prijevoza u gradsko središte. Unaprijed zahvaljujemo građanima na strpljenju i poštivanju privremene prometne regulacije, poručuju iz organiuacije Zadar Outdoor Festivala.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...