Bura stvara probleme u prometu! Samo za osobna vozila otvoren Paški most i autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a u Gorskom kotaru, Lici i u višim predjelima u ostatku unutrašnjosti na cestama ima razmočenog snijega. U priobalju puše jaka bura, povremeno sa olujnim udarima. Mogući su odroni.

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvoreni su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina DC50-DC27), državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s priključnim vozilom i motocikle (I. skupina vozila).

Napominjemo kako će do 31. ožujka zbog miniranja u tunelu Konjsko kratkotrajno u maksimalnom trajanju do 15 minuta prekidat će se promet u oba smjera u 4 navrata u dnevnim terminima od ponedjeljka do petka te u 3 navrata subotom.

Prometni servis Antene Zadar slušate svakih :30 minuta na 97,2 MHz (podržavamo opciju TP – TA).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...