Ima li Doğus potporu za gradnju 200 Hyatt stanova? Dukić: “Gradsko vijeće će odlučivati o izmjenama i dopunama Urbanističkog plana”

Na svečanom otvorenju radova na prostoru nekadašnje tvornice Maraska gdje će u 2024. niknuti hotel Hyatt Regency, gradonačelnik Branko Dukić odgovorio je na pitanje podržava li stambeni dio gradnje za koji je Doğuş grupa nedavno uputila pismo namjere za izmjenama i dopunama detaljnog Urbanističkog plana.

Cjelokupna Gradska uprava doživljava ovo kao velik uspjeh dugogodišnje suradnje s gospodinom Şahenkom. Usprkos svim problemima, firma se oporavila i nisu se odrekli Zadra kao destinacije u kojoj žele razvijati svoj poslovni potencijal. Zahvaljujem Doğuş grupi i partneru Hyattu koji će 2024. godine na ovom mjestu otvoriti hotel. Što se tiče samih izmjena, one će biti kada se pokrene gradnja samog hotela. No, o tome će odlučivati Gradsko vijeće, kazao je Dukić.

Sjetimo, Burak Baykan, regionalni direktor Doğus grupe nedavno je potvrdio kako im je u planu i gradnja Hyatt stanova. Rezidencijalni dio projekta podrazumijeva gradnju 200 brendiranih stambenih jedinica koje će se nalaziti u neposrednoj blizini hotela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...