Princ Harry: “Neke stvari o bratu i ocu nisam stavio u knjigu. Ne bi mi oprostili”

Princ Harry rekao je u razgovoru za britanski list Telegraph da u svojim memoarima nije spomenuo sve što se događalo između njega i njegova brata i oca jer mu “nikada ne bi oprostili”, dodajući da je imao dovoljno materijala za još jednu knjigu.

U knjizi Rezerva, objavljenoj u utorak, Harry je progovorio o problemima u odnosima s obitelji, osobito s bratom Williamom i ocem, kraljem Charlesom III. Harry je iznio pojedinosti o dugotrajnim napetostima u odnosima s bratom koji su kulminirali kada ga je u jednoj svađi 2019. oko njegove supruge Meghan on oborio na zemlju.

Prvi nacrt imao 800 stranica

U intervjuu za Telegraph objavljenom u petak, Harry je rekao da je prvi nacrt knjige od 800 stranica skraćen na nešto više od 400 stranica i da je svojem piscu iz sjene J.R. Moehringeru spomenuo neke incidente za koje nije želio da budu objavljeni.

– Mogle su biti dvije knjige, recimo to tako, rekao je.

Rekao je da nije bilo moguće ispričati njegovu priču a da se u nju ne uključe stvari o drugim članovima obitelji. “Ali postoje neke stvari koje su se dogodile, posebno između mene i mojeg brata i u određenoj mjeri između mene i mojeg oca, za koje jednostavno ne želim da svijet zna”, rekao je.

– Jer mislim da mi ne bi nikada oprostili. Sada biste mogli reći da mi ionako nikada neće oprostiti za neke od stvari koje sam u knjigu stavio. Glasnogovornici kraljevske obitelji nisu komentirali ništa što je izneseno u knjizi niti niz intervjua koje je Harry dao promovirajući je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...