Na Stanove dolazi Neretva, Torbarina: “Svi se u klubu nadamo, od čistačice pa do prvog igrača, da sedam bodova razlike za Zagorom možemo stići!”

U nedjelju, 26. ožujka s početkom u 16.30 sati igraju se utakmice 21. kola četvrtog ranga natjecanja, 3. NL-jug.

Sastaju se: HNK Zadar – Neretva Metković, utakmicu sudi: Jurica Matoš (Solin)
Hrvatski vitez – Primorac Biograd
Zagora Unešić – Sloga Mravince
Split – Junak Sinj
Neretvanac Opuzen – Zmaj Makarska
GOŠK Kaštela – Kamen Ivanbegovina
Vodice – Uskok Klis
Urania Baška Voda – GOŠK Dubrovnik

Na ljestvici je i dalje vodeća Zagora Unešić sa 47 bodova, HNK Zadar ima 40, Junak Sinj 36, Hrvatski vitez 34, i tako dalje.

Na tablici strijelaca vodeći je Lovre Čirjak (Hrvatski vitez Posedarje) s 15 postignutih zgoditaka, najviše golova (10) u HNK Zadru postigao je Ivan Bubalo.

Utakmicu protiv devetoplasirane Neretve, najavio je 27-godišnji napadač Zadra Karlo Torbarina:

– Ne preostaje nam ništa drugo nego ići na tri boda! Moramo od prve minute u utakmicu ući čvrsto i agresivno, i pokazati tko je gazda na Stanovima. Pokušat ćemo što prije zabiti gol i susret odvesti u pravom smjeru za nas. U Makarskoj protiv Zmaja smo igrali odlično,  izostala je realizacija jer smo promašili sedam-osam prilika, ali doći će sve na svoje i bit će to kako treba. Zaostajemo za Zagorom sedam bodova, ali svi se u klubu nadamo, od čistačice do prvog igrača, da tu bodovnu razliku možemo stići. Idemo utakmicu po utakmicu, pobjedu po pobjedu, moramo se nadati njihovom kiksu, a onda što bude. Atmosfera u našoj svlačionici je super, dobro treniramo, i smatram da će i rezultati doći, kazao je Torbarina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...