FOTO: Susjedi Marka Vučetića se žale na odlaganje smeća u hodniku zgrade: “Ne možemo prolaziti hodnikom”

Na adresu naše redakcije sinoć je stigla pomalo neobična, ali zanimljiva informacija. Naime, javila nam se čitateljica koja živi u zgradi u kojoj živi predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra Marko Vučetić. Čini se kako predsjednik Gradskog vijeća nije susjed “za poželjeti” jer nam se čitateljica požalila na smeće koje obitelj Vučetić svakodnevno ostavlja u zajedničkom hodniku zgrade.

Prema navodima čitateljice obitelj Vučetić svakodnevno ostavlja smeće ispred vrata stana u hodniku zgrade, bez obzira na brojna upozorenja drugih stanara u zgradi. Čitateljica ističe da sada nakon njihovih upozorenja, Vučetići namjerno ostavljaju još više smeća u hodniku te da ostali stanari ne znaju što da rade jer im to smeće otežava prolaz hodnikom. Također, tvrdi da to smeće stoji u hodniku cijeli dan te ga oni iznesu tek sljedeći dan navečer. Svoje tvrdnje čitateljica je potkrijepila i fotografijama koje nam je poslala.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...