Boris Rogoznica ima novu pjesmu s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu

Pozitivna emocija i stav prema životu kroz ljubav prema glazbi učinili su ga prepoznatljivim glazbenikom u baladama kojima prenosi neke crtice životnih filozofija kojima se i sam vodi. Jednu od takvih pod nazivom ”Da nam bude lipo”, Boris Rogoznica s ponosom će predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Ovo nije prvi puta da će nastupiti na kultnim Prokurativama, ali kada je u pitanju autorska pjesma za koju je sam napisao glazbu i stihove svakako da, a o njoj nam je otkrio sljedeće, “Da nam bude lipo” nije samo još jedna pjesma u nizu. To je i moja životna filozofija kojom se vodim, te iskrena poruka koju ujedno upućujem svojim bližnjima. Što će biti u budućnosti ne znam, niti itko to može znati. Ono što sigurno znam i želim jest da nam sada bude lipo, kao što i sam naslov pjesme govor. Zato se ovom pjesmom mogu bez imalo zadrške autentično predstaviti publici na ovogodišnjem Splitskom festivalu, gdje mi je čast opet nastupati. Vjerujem u svaku napisanu i izgovorenu riječ, te da će ova ”Da nam bude lipo” naići na mnoge istomišljenike i simpatizere. Ono što još znam,  to je da sam dao sve od sebe kako bih ovoj pjesmi udahnuo život, sve ostalo je u Božjim rukama, ispričao je Boris.

Kada govorimo o ovom glazbeniku, moramo spomenuti i to da je kantautor mnogih hitova među kojima su ‘Rastvorio bih more’, ‘Neponovljiva’, ‘Sad i zauvijek’, ‘Samo budi’.. a  sudeći po dosadašnjoj marljivosti i ustrajnosti, čini se da možemo očekivati još puno glazbenih iznenađenja. Sve u svemu, iako traju pripreme za nastup u srcu Splita Boris ne miruje, pa će tako u narednim danima snimiti i videospot za najnoviju baladu na koji ćemo morati pričekati još neko vrijeme. Do tada, uživajte u slušanju ”Da nam bude lipo” i Borisa Rogoznice na glazbenim servisima Spotify, Deezer, Tidal, Apple music.. i mnogim drugima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...