Boris Rogoznica debitirao na Šibenskom festivalu emotivnom baladom “Bezuvjetno voljeti” posvećenu kćeri Giti

– Bezuvjetno voljeti” nova je kompozicija Borisa Rogoznice kojom je debitirao na ovogodišnjem Šibenskom festivalu u punom sjaju, te oduševio publiku. Za istoimenu pjesmu glazbu i tekst napisao je sam Boris, a inspiraciju je, kako navodi, pronašao u ljubavi prema svojoj kćeri kojoj ujedno i posvećuje sve ovo, ”Bezuvjetno voljeti značilo bi da ne postavljamo nikakve uvjete pred onoga koga volimo, već da ih volimo samim time što postoje u našim životima i baš takve kakvi jesu. Upravo takvu ljubav gajim prema svojoj kćerki Giti kojoj sam ujedno i posvetio ovu pjesmu, ispričao nam je Boris.

Nedvojbeno je kako Boris Rogoznica nosi pečat glazbenika koji, ne samo da se ne libi iskazati emociju kroz svoje stvaralaštvo, već isto tako, vjerujemo upravo zbog toga, s lakoćom osvaja i srce publike. ”Bezuvjetno voljeti” zasigurno je jedna od takvih koja kako stihovima tako i melodijom lako ulazi u uho, za što je zaslužan Hrvoje Domazet o kojem je Boris imao samo riječi hvale, ”Bezuvjetno voljeti” nedvojbeno nosi jednu plemenitu i dobroćudnu poruku, a u tome mi je dobrano pomogao mladi i talentirani producent Hrvoje Domazet koji je zaslužan za predivan aranžman i produkciju, s čime je žiri Šibenske šansone prepoznao cjelokupnu kvalitetu ove pjesme i uvrstio me na ovaj cijenjeni festival. Na što sam izuzetno ponosan i zahvalan”, rekao je Boris.

Kantautor je većine svojih pjesama, među kojima su ”Neponovljiva”,”Rastvorio bi more”, ”Sad i zauvijek”, ”Samo budi”, ”Da nam bude lipo” s kojom je ujedno nastupio po drugi put na Splitskom festivalu. Na istom tom mjestu pojavio se kao debitan godinu ranije i to sa pjesmom ”Netko kao ti” Antonije Šole, te na Zagrebačkom festivalu sa ”Samo čovik” koju je također napisao u suradnji sa spomenutom autoricom. Kako bilo, važno je voljeti bez predrasuda i uslova, ”iz srca i tila” kao što sama pjesma kaže, jer jedino tako istinska ljubav može imati prednost ispred svega, i biti potpuna i cijela.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...