Dario Drežnjak pred Split: “Idemo pobijediti i napraviti ‘break’!”

Sutra od 20 sati na Gripama na rasporedu je prva finalna utakmica Prvenstva Hrvatske u košarci između Splita i Zadra, serija se igra na tri dobivene utakmice. Druga je već u četvrtak 1. lipnja također od 20 sati u Splitu, dok je utakmica broj tri u nedjelju 4. lipnja, u dvorani Krešimir Ćosić, također od 20 sati.

Utakmicu protiv Splita najavio je igrač Zadra, Dario Drežnjak (25 god., 204 cm), koji očekuje podršku i zadarskih gledatelja na Gripama:

– Obje momčadi su se zasluženo plasirale u finale i očekuje nas zanimljiva serija. Nekih nepoznanica nema, naime, sve je već dobro poznato iz naših prethodnih susreta koji su završili s jednom našom pobjedom, dok su Splićani slavili pet puta. Istaknuo bih kako su utakmice koje smo izgubili mogli otići i u našu korist, jer su odlučene u posljednjim minutama. Nekog izrazitog favorita nema, možda je blaga prednost na njihovoj strani s obzirom na prednost domaćeg terena, ali mišljenja sam da niti to neće biti od nekog velikog utjecaja, govori Drežnjak, koji očekuje i podršku zadarskih navijača na Gripama:

– Ako naši navijači dođu na Gripe u velikom broju bit će to super, bio bi nam to dodatni vjetar u leđa. U svakom slučaju, dvorana je rasprodana i očekuje nas sigurno dobra atmosfera. Idemo pobijediti i napraviti “break”. Nama većeg motiva od finala ne treba i svi ćemo pružiti svoj maksimum. Imao sam problem s leđima, ali to je prošlost i osjećam se dobro. Još imamo večeras trening, sutra ujutro također, nakon toga idemo u Split, zaključio je Dario Drežnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...