Kod restorana Šime stanovnici zbog prašine zalijevaju ulicu; Kolega: “Hoće li radovi biti gotovi do početka sezone?”, Dukić: “Ulica je prioritetna”

Vijećnik Marko Kolega pitao je gradonačelnika kada će biti gotovi radovi u ulici Matije Gupca (kod restorana Šime), gdje se promet odvija jednim kolničkim trakom uz naizmjenično propuštanje semaforom.

Moje pitanje je iz područja aglomeracije. Radi se o ulici Matije Gupca, mjesni odbor Puntamika. Tamo je problem što ljudi doslovno žive u prašini, pa su me građani zamolili da vas pitam hoće li ta ulica do turističke sezone biti asfaltirana? S obzirom da je ta ulica dosta dugačka, da li se ona možda mogla asfaltirati u fazama? Zatrpavalo se, ostala su oštra kamenja, vozila su malo teže prolazila i onda se nakon nekog vremena nasula prašina. Vjerojatno je cilj bio da ona ublaži ta kamenja i da vozila lakše mogu proći, ali sada se ona diže, neki pokušavaju sami zalijevati, ali problem ostaje, kazao je Kolega.

Gradonačelnik Dukić dao je obećanje da će se raspitati o roku završetka spomenutih radova.

To je dio procesa. Jučer sam dobio obavijest da je jučer počelo asfaltiranje na Put Dikla. i tamo imamo ugostiteljskih objekata koji pate. Ulica prema Žmirićima koju navodite također je među prioritetima i trebala bi biti gotova u navedenom vremenu, a to je 15. lipnja. Još jednom ću pitati i obavijestiti vas, kazao je Dukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...