Krivo koristite ručku iznad vrata u autu: Ima dodatnu funkciju koju sigurno još niste otkrili!

Često na internetu postanu viralni videi koji otkrivaju novu upotrebu svakodnevnih stvari, pa je tako na red došao i automobil, točnije ručka iznad vrata. Žena je otkrila kako ju koristi i oduševila milijune.

Ručku iznad prozora na unutarnjem dijelu automobil često koristimo kako bi se pridržali ili objesili vješalicu s odjećom. Žena je snimila skrivenu kvačicu u ručki i pokazala kako ju koristi na Tik Toku:

– Tek sam danas ovo otkrila – napisala je uz video koji je šokirao milijune korisnika društvene mreže.

Naime, ručka ima kvačicu koja kad se zakoči, omogućava ručki da ostane u ‘otvorenoj’ poziciji, bez da ju itko drži. Ovaj položaj olakšava vješanje odjeće ili hvatanje ručke izvana.

– Jeste li vi znali ovo – pitala je žena pratitelje, a video je pogledan čak 7.1 milijun puta.

– Imam osjećaj da svaki dan nešto naučim na Tik Toku, ovo je genijalno – samo je jedan od mnoštva oduševljenih komentara.

@sanne_vberkel I was today years old #fyp #fy #car #didntknow ♬ Congratulations

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...