Liječnici se bore za život djevojčice koja je jučer propucana

Troje djece koja su ozlijeđena u jučerašnjoj pucnjavi i dalje je u Klinici za dječje bolesti u Tiršovoj, dva dječaka i jedna djevojčica.

Kako doznaje Telegras.rs, djevojčica je i dalje u teškom stanju, dok su dječaci stabilno.

“Zdravstveno stanje djevojčice, koja je imala ozljede glave, i dalje je nepromijenjeno i teško”, rečeno je za Telegraf.rs iz klinike, prenosi Index. 

Djevojčica je, podsjećaju, jučer hitno operirana. Prema riječima ravnatelja klinike u Tiršovoj Siniše Dučića, operacija je bila komplicirana, vrlo težak zahvat nakon kojeg je njezino zdravstveno stanje i dalje opasno.

Vršitelj dužnosti ravnatelja dječje klinike Siniša Dučić rekao je jutros da liječnici poduzimaju sve da je održe na životu, ali da je njezino opće stanje vrlo teško i vitalno ugroženo.

Prema njegovim riječima, dvojica dječaka s prostrjelnim ranama donjih ekstremiteta su stabilno, primaju antibiotsku terapiju i može se reći da su dječaci lakši pacijenti, odnosno da imaju lakše tjelesne ozljede.

Prema Dučićevim riječima, dječaci moraju dobiti antibiotsku terapiju i vjerojatno će vrlo brzo, za dva-tri dana, biti pušteni kući.

“Roditelji su posjetili dječake, naša psihologinja je uključena od početka. S roditeljima komuniciraju i telefonom”, rekli su iz klinike.

Još troje djece i profesorica povijesti nalaze se u Urgentnom centru. Jedan dječak je u teškom stanju, a ostali su izvan životne opasnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...