NAPOKON Tvrtka Filius preuzela posao, radi se i na Dan državnosti: “Građani su zaslužili mirno dočekati početak turističke sezone”

Od jučer, u sklopu radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG na izgradnji javnog sustava odvodnje u sklopu projekta “Izgradnja tlačnog cjevovoda od crpne postaje UPOV-a Borik do križanja Žmirići, te opremanje i automatika crpne postaje UPOV Borik” zatvoren je dio Ulice Matije Gupca od semaforiziranog križanja ulice Put Dikla, A.G. Matoša, Matije Gupca do križanja Matije Gupca i Ulice Nikole Božidarevića u svrhu pripreme i asfaltiranja ulice i nogostupa.

Završetak radova u navedenom dijelu Ulice Matije Gupca, kazali su iz Odvodnje, očekuje se 15. lipnja 2023. godine.

Iako je Dan državnosti za tvrtku Filius, angažiranog podizvođača Ludwig Pfeiffera, nema predaha.

Turistička sezona je pred vratima i svjesni su koliko je važno ispoštovati rokove. Stanovnici i ugostitelji ovog dijela Mjesnog odbora Puntamika već mjesecima žive u prašini. Primorani su zalijevati cestu kako bi se obranili od sitnih čestica koje im ulaze u dvorišta i kuća. Bila je to i tema zadnje održanog Gradskog vijeća.

Većina njih bavi se turizmom, gosti pristižu u sve većem broju. Lokalce i posjetitelje našeg grada, obećaju iz tvrtke Filius, neće razočarati.

Prije svega želimo čestitati Dan državnosti svim hrvatskim građankama i građanima Republike Hrvatske i ukazati na vječnu zahvalnost svim braniteljima kao i njihovim obiteljima te Hrvaticama i Hrvatima diljem svijeta koji su sudjelovali u stvaranju globalne prepoznatljivosti Lijepe naše. Nadalje, istina je da izvodimo radove na Putu Matije Gupca i na današnji dan jer su građani zaslužili mirno dočekati početak turističke sezone. Naime, svi smo svjedoci kako smo kroz ovu zimu i proljeće imali izuzetan velik broj obilnih kišnih dana koje su nas sprječavali u radu, stoga želimo napomenuti kako bi zahvatu pristupili i ranije, ali smo također po naputcima čekali dovršetak radova od kolega iz Vodoinstalacije koji su odlično obavili težak zadatak na dionici Put Dikla, kako ne bi potpuno zagušili protok prometa u ovom dijelu grada. Molimo građane za razumijevanje i strpljenje, a svu energiju ćemo usmjeriti kako bi brzo, točno i učinkovito izvršili zadaću poput one na Putu Murvice u kojoj pristupamo završnim radovima čak dva mjeseca prije roka zahvaljujući, usudio bih se reći, najboljim djelatnicima s lokalnog tržišta rada koji funkcioniraju kao velika obitelj pod vodstvom inženjera Sikirića, Gašpara i Bošnjaka, kaže nam direktor Frane Stjepan Škara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...