NESREĆA KOD POSEDARJA Pri slijetanju s kolnika udario u metalnu ogradu pa u betonski stup, preminuo od posljedica nesreće

Jučer, 09.svibnja 2023.godine oko 23,10 sati na DC-106 u Posedarju dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 27-godišnji hrvatski državljanin.

– Prema rezultatima očevida do prometne nesreće je došlo kada je osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji vozač, krećući se navedenom dionicom ceste iz smjera Posedarja prema Ražancu, najvjerovatnije uslijed nepridržavanja vožnje sredinom prometne trake, sletio s lijeve strane kolnika. Nakon slijetanja van kolnika, automobil najprije udara u metalnu zaštitnu ogradu kolnika, a potom u podnožje betonskog stupa nadvožnjaka autoceste, priopćila je PU zadarska.

Ozlijeđeni vozač je prevezen vozilom Hitne medicinske pomoći na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Zadar, gdje je od posljedica nesreće preminuo.

Nad tijelom preminulog muškarca naložena je obdukcija. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje u cilju  utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće.

Po dovršetku će policija nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru podnijeti izvješće.

RANIJE

Sinoć, oko 23,10 sati na državnoj cesti DC-106 u Posedarju dogodila se prometna nesreća u kojoj  je smrtno stradala jedna muška osoba.

Odmah po dojavi na mjesto nesreće su upućene sve žurne službe, a policijski službenici na mjestu događaja provode očevid, javlja PU zadarska.

Promet na navedenoj dionici ceste bio je obustavljen u vremenu od 23,10 do  03,05 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...