NK Zagora nije dobila licencu, Šprajcer: “Ako im žalba bude odbijena, HNK Zadar će u kvalifikacije za 2.NL”

Poznata je odluka o ispunjenju kriterija za igranje kvalifikacija u 2. NL (treći rang). Kao što nam je potvrdio Neven Šprajcer, voditelj svih natjecanja u Hrvatskom nogometnim savezu (HNS), odobrenje za igranje kvalifikacija ipak neće dobiti NK Zagora, barem za sada!

– Nakon sjednice komisije za propise i komisije za natjecanje HNS-a, donijeta je odluka da NK Zagora Unešić ne ispunjava u cijelosti uvjete koji su propisani za igranje u 2. NL. Komisija za natjecanje prihvatila je takav stav komisije za propise. Zagora na ovu odluku ima pravo žalbe. Ako žalba Zagore ne bude prihvaćena, HNK Zadar će igrati kvalifikacije za 2.NL. Kod Zagore je bilo sporno jer moraju imati pet momčadi u stalnom natjecanju mlađih kategorija. Oni nisu imali pet kategorija kod mlađih uzrasta, i to selekcije početnika, mlađih pionira, starijih pionira, kadeta i juniora. Zagora nije imala početnike niti u jednoj selekciji, a smatraju da su imali duple juniore u županijskom natjecanju. Također, svaki klub mora imati najmanje stotinu registriranih igrača mlađih dobnih uzrasta u redovnom natjecanju, raspoređenih u navedene kategorije u natjecateljskoj godini prije plasmana u 2. NL, kazao je Šprajcer.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...