Optužen da je uznemirio policajca prijetnjom; Pupić Bakrač: “Državno odvjetništvo bavi se konstrukcijama, javnost će sve saznati”

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru, nakon provedenih dokaznih radnji, podiglo je pred Općinskim sudom u Zadru optužnicu protiv državljanina Republike Hrvatske (1968.) zbog počinjenog kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

“Optužnicom se 55-godišnjeg okrivljenika tereti da je 9. ožujka 2023., u Zadru, na svom javno dostupnom profilu jedne društvene mreže, s ciljem da uplaši i uznemiri policijskog službenika objavio fotografiju tog službenika i napisao riječi prijetnje koje su kod njega izazvale osjećaj uznemirenosti”, stoji u obrazloženju.

Riječ je o županijskom vijećniku Marku Pupiću Bakraču koji ovom prilikom poručuje kako Državno odvjetništvo i policija konstruiraju lažne zaključke.

U odgovoru na optužnicu napisao sam sve. Iz moje objave na Facebooku jasno se vidi da ja govorim o suđenju Marijani Botić. Te nevjerojatne konstrukcije i ostale stvari koje radi Državno odvjetništvo i koga ono zastupa, znači policajca koji je suspendiran zbog vožnje u pijanom stanju, sudara s tuđim automobilom i otimanja štićene osobe, a da im je krunski svjedok osoba s pedigreom Igora Musapa, totalna su sramota za institucije sistema u Zadru. Jedna je dobra stvar, to što se ovo događa meni i što će javnost sasvim jasno vidjeti kako Državno odvjetništvo i policija pod čijom su kontrolom radi u Zadru, poručuje Pupić Bakrač.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...