Ovaj horoskopski znak je pouzdan i odan, ali ne i odveć prilagodljiv

Na glasu kao pouzdane osobe, Bikovi su prijatelji koji neće iznevjeriti ukazano povjerenje. Prihvaćaju druge onakvima kakvi jesu i ne pokušavaju ih promijeniti

Uvijek će vas spremno saslušati i razumjeti bez suvišnih riječi. Budući da sami znaju koliko je ponekad teško otvoriti se i povjeriti, potrudit će se da ne osjetite nelagodu. Umjesto gomile savjeta, prvo će vam ponuditi rame za plakanje.

Nađete li se u nevolji, neće vam okrenuti leđa, već dati sve od sebe da bi vam pomogli. Bit će na vašoj strani ako se drugi okrenu protiv vas i opravdati očekivanja da će vam ostati lojalni. Prema ljudima koje vole imaju razvijen zaštitnički odnos i brinu se da se u njihovu društvu osjećate sigurno, što im u pravilu polazi za rukom. Neće dopustiti da se pored njih osjećate ranjivo, nego će vas obodriti nesalomljivim duhom.

Mali su im nedostaci neprilagodljivost i tvrdoglavost. Rade svojim ritmom, pa ih nema smisla požurivati. Ako si nešto zabiju u glavu, nećete ih moći razuvjeriti, no dopustit će vam da izrazite mišljenje. Tipične nesuglasice neće biti ni približno dovoljne da vam ugroze prijateljstvo. Da bi Bik prekinuo odnose s vama, morate ga duboko pogoditi ili razočarati. Nelojalnost i licemjerje neke su od osobina koje ga najviše iritiraju.

Sjajno su društvo i s njima ćete se dobro zabaviti. Pozovu li vas u dom, obilno će vas pogostiti jer vole druženje uz slastan zalogaj i kapljicu. Ne škrtare na bližnjima, tako da se ne morate bojati da ćete ostati žedni i gladni. Zbog sklonosti boravku u prirodi rado organiziraju vrtne zabave i rado se odazivaju na njih, a smislom za humor brzo osvajaju simpatije i podižu atmosferu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...