Petar Grašo i Tonči Huljić na svečanom eventu u čast otvorenja 50. poslovnice Optike Anda!

U Splitu, gradu gdje je sve započelo, Optika Anda priredila je svečani event u čast otvorenja jubilarne 50. poslovnice i tom prilikom otkrila tko će biti novi ambasador

Daleki je put prošla obiteljska tvrtka koja je od jedne optike na splitskoj rivi, došla do dvadeset gradova i pedeset poslovnica u Hrvatskoj. Najnoviji flagship store otvoren na vrhu Marmontove ulice u Splitu, kruna je poslovanju koje uspješno gradi svoju priču zadnje 24 godine i potvrda ostvarenja razvoja tvrtke. Još jedna Andina posebnost jest što je postala lider na svom tržištu ne skrećući sa svog puta i dokazala da se vrhunsko poslovanje može raditi i iz drugog grada po veličini u Hrvatskoj, i tako je centralno sjedište tvrtke bilo i ostalo u Gradu Splitu.

Na svečanosti koja se održala prošli četvrtak, gosti iznenađenja bili su glazbenici Tonči Huljić kao postojeći ambasador, i Petar Grašo kao novo lice Optike Anda i zvijezda najnovije kampanje ‘Za dišpet suncu’ koja promovira brigu o zdravlju očiju i važnosti zaštite od sunca.

Simboličan je bio i trenutak kada je Petar Grašo prerezao svečanu vrpcu za otvorenje 50. poslovnice i tom prigodom obratio se okupljenima:

„Imam potrebu zahvaliti se Optici Anda što je izrazila želju i postavila me kao svoje zaštitno lice (jedno od) za sljedeću godinu i nešto malo duže, ali o tome ćemo govoriti kad bude vrijeme. Hvala vam, želim vam puno dobrog posla, dobrih momenata i uspjeha u svemu što radite“.

Osim obitelji i prijatelja, u ugodnoj večeri uz more zabavljali su se i popularni influenceri i sportske poznate osobe s kojima Optika Anda surađuje kao što su Barbara Matić, Tonči Stipanović, Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Dora Predojević, Ivana Jeločnik, Antea Valenta, Ivana Mišković i mnogi drugi.

Iznenađenja nije nedostajalo niti u drugom dijelu događaja, pa je tako uzvanike zabavljala egzotična plesačica uz ritmove burleske i vatrenog plesa. Pogledajte u galeriji djelić atmosfere kako je to izgledalo na slavlju Optike Anda!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...