Prlja dobio aplauz na presici: “Zaustavite ratove”

Zaustavite ratove, poručio je frontmen Leta 3 Zoran Prodanović Prlja na tiskovnoj konferenciji nakon prve polufinalne večeri Eurosonga i prolaska hrvatskih predstavnika u finale s pjesmom “Mama ŠČ!”, prenosi HRT.

Presica je okupila predstavnike svih deset finalista iz prve polufinalne večeri, uključujući Prlju i šefa naše eurovizijske delegacije Tomislava Štengla.
Prlja je rekao da pokušavaju učiniti ovaj svijet boljim mjestom za sve.

– Naša mala glupa, ali jako pametna pjesma na neki je način antiratna jer vjerujemo i sigurni smo da nema pobjednika u ratovima. Svi su žrtve. Tako da, molim vas, zaustavite jeb… ratove bilo gdje, bilo kad, poručio je Prlja, što je dočekano aplauzom.

Dodao je da, kao što u ratovima nema pobjednika, u natjecanju za pjesmu Eurovizije nema gubitnika.

– Čestitamo umjetnicima koji se nisu kvalificirali. Niste gubitnici, vi ste naši prijatelji, rekao je Prlja.

Rekao je kako su ponosni što nisu razočarali hrvatsku publiku koja je vjerovala u njih i da će ući u veliko finale.

– To je sjajan osjećaj, doista. Ne znam što dodati. Doista sam sretan, poručio je, zahvalivši svima koji su glasovali za njih.

Odgovarajući na pitanje poljskog novinara vjeruju li da svojom pjesmom predstavljaju i Ukrajince i misle li da će im oni dati podršku Prlja je podsjetio kako je na tirkiznom tepihu nosio kostim sa žutom i plavom bojom, što su boje Europske unije, ali i Ukrajine, u znak podrške toj ratom pogođenoj zemlji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...