Svibanj će biti uzbudljiv za Škorpione, a zvijezde se smiješe Strijelcima i Ribama

Ovnovima drugi dio svibnja donosi povoljnije novčane prilike, a Škorpionima uzbudljive događaje. Krajem mjeseca Strijelci mogu očekivati nagradu ili promaknuće.

U dugim vezama Jarčeva doći će do porasta tenzija dok će Vodenjaci biti previše zaokupljeni obavezama da bi mislili na ljubav. Ribama zvijezde pripremaju mnoga iznenađenja.

Naglašena će biti potreba Ovnova za sigurnošću. Tražit će nekoga na koga se mogu osloniti i s kime mogu graditi budućnost. Razdoblje nakon 20. svibnja bit će mnogo zabavnije. Vezane očekuje buđenje strasti, a samce novi flert.

Trebaju paziti na financije, pametnije upravljati novcem te ne nasjedati na obećanja o brzoj i lakoj zaradi, a posebno u prvom dijelu mjeseca. Drugi dio svibnja donosi povoljnije novčane prilike, kao i mogućnost napredovanja ili promjene posla.

Porast raspoloženja i samopouzdanja potaknut će Bikove da se odvažnije upuste u flert. Ovo je sjajno razdoblje za početak nove veze i upoznavanje zanimljivih ljudi prilikom izlaska ili na putovanju. Parovi će uspostaviti prisan odnos, no krajem mjeseca moguće su manje trzavice. Prvi dio mjeseca pogodan je za planiranje, a drugi za realizaciju ideja. Bistar um i snalažljivost omogućit će im da brzo savladavaju izazove, no u danima nakon 21. savjetuje im se izbjegavanje rizika.

Blizanci će poželjeti upoznati nekoga tko ih neće samo nasmijavati i zabavljati, već im može ponuditi nešto više. Trebat će im neko vrijeme da se otvore. Neka se ne upuštaju u zakulisne igrice i ogovaranja i paze kome vjeruju. Nemaju svi iskrene namjere pa trebaju voditi računa o tome kome se povjeravaju i otkrivaju svoje ideje i planove. Druga polovica mjeseca pogodna je za traženje posla i pokretanje novih projekata.

Venera će u svibnju boraviti u znaku Raka, što donosi sjajne ljubavne prilike. Samci će biti zavodljivi i raspoloženi za flert, a ovog mjeseca povećana je mogućnost započinjanja nezaboravne ljubavne priče. Parovima neće nedostajati strasti i uzbuđenja u vezi. Potpora okoline odigrat će važnu ulogu na njihovom poslovnom putu. Mnogo će toga ovisiti o kvalitetnoj suradnji s kolegama, a krajem mjeseca trebali bi izbjegavati nepredviđene troškove i štedjeti.

Lavovi će u prvom dijelu mjeseca biti nesigurni i zatvoreni. Bojat će se razočaranja pa se neće olako upuštati u nove veze. Nakon 20. svibnja raste im samopouzdanje pa će pokazati zainteresiranost za zabavu i flert. Nedostajat će im energije i elana, a imat će i problema s koncentracijom, stoga će se otežano nositi s poslovnim izazovima. Situacija se poboljšava krajem mjeseca, kada će se trgnuti i pokazati više snalažljivosti i borbenog duha.

Djevice će poboljšati odnos s partnerom, a zajednički trenuci bit će obilježeni slogom i razumijevanjem. Najradije će provoditi vrijeme zajedno pa će često izlaziti ili putovati. Samci rođeni u ovom znaku mogli bi razviti nježne osjećaje prema prijatelju. Mnogi će ulagati u sebe i svoje obrazovanje jer će u tome vidjeti idealan način da napreduju i ostvare poslovne ambicije. Krajem mjeseca trebaju se kloniti nesmotrenih odluka.

Vezane Vage bit će zahtjevne prema partneru, a on će osjećati da im ne može udovoljiti. Bračne svađe bit će uobičajena pojava, no nakon 20. dolazi do primirja. I samcima će kraj mjeseca donijeti povoljnije prilike i mogućnost zaljubljivanja. Oprezno s novcem, nije vrijeme za rizične poteze. Trebaju pripaziti da ih neplaćeni račun ne dovede u neugodnu situaciju.

Svibanj Škorpionima donosi uzbudljive događaje. Ako su sami, smiješi im se nova ljubav, možda čak i na putovanju. Privlačit će ih osobe iz drugih krajeva pa bi mogli s nekim takvim započeti vezu. Parovi će se često prepirati, ali će nakon svake svađe uslijediti strastveno pomirenje. Poteškoće s koncentracijom otežat će im rad, a u poslu će ih usporavati i razni zastoji, kašnjenja i nejasna komunikacija. Nakon 20. trebaju se paziti rasprava s nadređenima.

Strijelci će često osjećati da ih partner ne razumije i da nisu na istoj valnoj duljini. Različite želje i stavovi mogli bi dovesti do udaljavanja, a u nekim slučajevima i do prekida veze. Kraj mjeseca donosi priliku za pomirenjem. Porast zaduženja zahtijevat će mnogo vremena i pažnje. Često će morati dulje ostajati na poslu ili raditi i vikendima, no trud će im se isplatiti. Krajem mjeseca mogući su nagrada i promaknuće.

U dugim vezama Jarčeva doći će do porasta tenzija. Željet će voditi glavnu riječ, no partner će se tome opirati pa će svađe biti česta pojava. Samci će biti neodoljivi, no potencijalni će ih se udvarači pribojavati zbog suviše samouvjerenog držanja. Dobro će se snalaziti u zadacima koji im daju mnogo slobode i samostalnosti. Ako se nađu u situaciji da moraju nekoga slušati ili prisno surađivati s njime, neće se dobro snaći.

Vodenjaci će biti previše zaokupljeni obavezama da bi mislili na ljubav. Intimni bi život zbog toga mogao pasti u drugi plan, što će im partner zamjeriti. Samce očekuje flert na radnom mjestu. Nakupit će im se mnoštvo obaveza i zaostataka, a niska koncentracija i problemi s organizacijom dodatno će ih usporiti u radu. Trebaju se paziti pogrešaka i više puta provjeravati sve što rade. Krajem mjeseca moguće su razmirice s nadređenima.

Ribama će svibanj ostati u lijepom sjećanju jer im zvijezde pripremaju mnoga iznenađenja. Slobodnima bi se ljubavni status mogao promijeniti, a vezama započetim ovog mjeseca neće nedostajati ni strasti ni razumijevanja. Parovi bi mogli proslaviti zaruke, vjenčanje ili dolazak prinove. Početak mjeseca donosi kašnjenja i probleme u komunikaciji. Nakon 16. svibnja bolje ćete se nositi s nepredviđenim situacijama, a dobro ćete se snalaziti i u učenju i polaganju ispita, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...