Tragično preminuli Parać, ‘nekadašnji kralj peciva’ svoj zadnji projekt imao je u Turnju

U subotu je tragično preminuo Ivan Parać, bivši vlasnik Pan-Peka u poslovnim krugovima poznat kao ‘nekadašnji kralj peciva’.

Nakon nekoliko godina rada u tvrtki INA- OKI kreće Parać je 1992. godine zajedno s partnerima Vinkom Čilašom i Ivanom Validžićem osnovao tvrtku Pan-Pek.

U ožujku 2018. godine Parać i partneri jačaju kompaniju te s poljskim Enterprise Investorom sklapaju ugovor o stjecanju 65 posto udjela u Pan-Peku.

Ipak, tri godine kasnije potpuno izlazi iz Pan – Peka te prodaje preostalih 35 posto vlasništva Pan-Peka Poljacima.

Nakon pekarstva okreće se biznisu s nekretninama te s partnerom iz Pan-Peka, Vinkom Čilašem osniva tvrtku Tim -nekretnine.

Krajem prošle godine u prvom redu do mora u Turnju kod Zadra počinje graditi četiri vile i zgrade s po dva kata, piše Jutarnji list.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...