U Pagu održana preventivna akcija “Poštujte naše znakove”

U petak, 28. travnja 2023. godine u Pagu, učenicima prvih razreda Osnovne škole „Juraj Dalmatinac“, policijski službenici Policijske postaje Pag su u okviru akcije „Poštujte naše znakove“ održali predavanje o osnovnim prometnim pravilima i ponašanjem u prometu te sigurnog sudjelovanje djece u prometu.

Akcija se provodi još od 1995. godine, a usmjerena je na zaštitu djece i sprječavanje ugrožavanja njihovih života, posebice u prvim danima samostalnog sudjelovanja u prometu.

Kratkim predavanjem kao i prezentacijom na prometnici, policijski službenici su učenicima prezentirali prometna pravila uz poseban osvrt na prometne znakove namjenjene za pješake te kako na siguran naćin prelaziti kolnik.

Policija stoga ponovno apelira na sve sudionike u prometu da obrate pozornost na naše najmlađe i da svi zajedno poduzmemo sve što je u našoj moći kako bi se povećala sigurnost djece u prometu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...