Udruga mladih Ahimsa; Dan otvorenih vrata

Pozivamo vas da nam se pridružite na Danu otvorenih vrata naše Udruge, 3.lipnja 2023. od 19-21 sati na odbojkaškom terenu Športskog centra Višnjik, Zadar.
Želja nam je organizirati druženje kojem će prisustvovati naši članovi, volonteri, korisnici i svi ostali zainteresirani za naš rad.

Na Danu otvorenih vrata možete očekivati puno zabave i veselja.

Dođite podržati našu Udrugu, upoznati njene članove i korisnike raznih programa, ali i ostale volontere koji su ovu godinu nesebično darovali svoje vrijeme za druge.
Ovo druženje je i jedan način da se zahvalimo upravo našim volonterima, ali i prilika da se svi zajedno zabavimo i proslavimo završetak još jedne uspješne (volonterske) godine, uz nadu da se ponovo vidimo na jesen!
K tome, ove godine, dodijelit ćemo i nagradu za najbolje volontere iz pojedinih ogranaka, stoga vas očekujemo u što većem broju (jer možda si to baš ti)!

Povedite i svoje prijatelje, ljubimce, brata, sestru, roditelje, bake i djedove jer na našem druženju svi su dobrodošli!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...