Vanja Tokić osvojila zlato i pokorila Italiju: “Moja obitelj i Zadrani su ponosni na mene, hvala svima!”

Nakon Mađarske, Vanja Tokić pokorila je i Italiju! Naime, zadarska bodybuilderica ponovno je osvojila zlatnu medalju u kategoriji Pro Bikini na IBFF Universe natjecanju u Tarantu, gradu na jugu Italije. Podsjetimo, Vanja je prije sedam dana u Budimpešti osvojila naslov europske prvakinje u istoj kategoriji.

– Jutros u 5.30 sati sam se već probudila, od uzbuđenja nisam mogla spavati, ha ha.. Još se nisam stigla oporaviti niti nakon zlata od prije tjedan dana u Budimpešti, emocije su ogromne. Sam put do Taranta je bio dugačak 1500 kilometara,18 sati vožnje autom, nismo spavali 40 sati u komadu, “ubili smo oko” samo po pola sata kraj ceste. Natjecanje je počelo u 16 sati po velikoj vrućini, temperatura je sigurno bila 30 stupnjeva i više, ali i sama bina je bila na suncu jer se natjecanje održalo na otvorenom. Bila sam jedina predstavnica iz Hrvatske. Moj otac Zoran je ponosan, majka također, ali i moja djeca, prijatelji, moji Zadrani, svi su uz mene i svima veliko hvala, uzbuđeno govori Vanja i dodaje:

– Nema odmora, tek dan-dva pauze i onda me očekuje Balkansko prvenstvo 17. lipnja u Konjicu u BiH, u organizaciji IBFF federacije. Nakon toga ću uzeti ljetni odmor i odlučiti hoću li nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Kopru koje je na rasporedu u listopadu. Još sam u Tarantu zajedno s mojim suprugom Miodragom, a u Zadar krećemo sutra ujutro. Moram se i odmoriti jer strašno je naporno, prije svega putovanje, ali i pripreme su bile zahtjevne. Danas nam je u planu obići i poznate plaže na jugu Italije, možda otvorim i sezonu kupanja, ponijela sam kupaći, ali mogu u more i u bikiniju, s osmijehom je zaključila Vanja Tokić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...