Veterani HNK Velebita prvaci lige veterana Zadarske županije

Završena je nogometna liga veterana Zadarske županije u kojoj je najbolji bio benkovački Velebit, koji je osvojio 39 bodova iz 16 utakmica, uz samo tri poraza. Velebit se može podičiti sjajnim uspjehom i statistikom, jer su u zadnjih 11 sezona osvojli čak šest naslova prvaka lige i četiri naslova u nizu, što je vrijedno svakog spomena i pohvale.

Nakon zadnje utakmice Poskoci – Velebit na igralištu Arbanasa u Stanovima, pehar i medalje prvacima je uručio predsjednik nogometnog saveza Zadarske županije Darko Banić.

– S velikim ponosom moram istaknuti da je ovo šesta titula prvaka Velebita u zadnjih 11 sezona u ovoj zaista kvalitetnoj ligi veterana Zadarske županije. Naš uspjeh nije slučajan jer smo tijekom prošlih sezona uvijek imali odličnu i kvalitetnu ekipu. Našu ekipu krasi jedno veliko zajedništvo, prijateljstvo, dišemo svi kao jedan i to je naša najveća snaga. S velikim očekivanjima idemo na državno prvenstvo u Rovinj, jer smo uvjereni da po svojoj kvaliteti pripadamo u sam vrh hrvatskog veteranskog nogometa, rekao je predsjednik veterana Velebita Dalibor Mikulić-Baćo.

Tijekom cijele sezone Velebit je igrao u sastavu: Buljat, Klanac, Slavica, K. Čulina, Majić, Radnić, J. Čulina, Striguljica, Štrenja, Klarica, Rogić, Juričić, Šikić, Miletić, Šimunac, Branković, Mikulić, Vulelija, Orlović, Šunić, Vunić, Mamić, Morić, Lončar, Grgas-Grando, Ercegović i Milovac. Predsjednik kluba: Dalibor Mikulić – Baćo. Krajem rujna mjeseca, od 30.09. – 1.10. 2023., Velebit ide na državno prvenstvo veterana koje će se igrati u Rovinju.

Marko Ledenko-Mane

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...