Zaštitar biogradskog kluba Aqua noćas je pokušao smiriti dvije sukobljene skupine, preminuo je u zadarskoj bolnici

Noćas je u noćnom klubu Aqua u Biogradu umro zaštitar (54). Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a pojavile su se neslužbene informacije da je preminuo nakon srčanog udara.

Zadarska policija je objavila da je jutros u 4:05 postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

Policija čeka nalaz obdukcije. Slijedom nalaza će se kvalificirati kazneno djelo. Došlo je do narušavanja reda i mira više osoba. Nad dvije osobe se provodi kriminalističko istraživanje, rekla je danas glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

Prema nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog naložena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Neke neslužbene informacije govore kako je svemu prethodio obračun dviju skupina mlađih muških osoba, koju je upravo zaštitar pokušao zaustaviti, no uslijed pokušaja – samo se srušio.

Ravnatelj zadarske Opće bolnice Željko Čulina potvrdio je kako je 54-godišnjak preminuo na putu do zadarske Opće bolnice.

Kada je dovezen već je bio mrtav, no na tijelu je imao tragove ozljeda. Obdukcija će se provesti poslijepodne u Šibeniku, prenio je Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...