Završava se asfaltiranje Puta Dikla, uskoro će biti puštena u promet, asflatira se i Rampada u Diklu

U sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG na  izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Crpna postaja ″Diklo″ i “Diklo 1” u Diklu s pripadajućim tlačnim cjevovodom i gravitacijskim kolektorima“, prema planu, danas, 24. svibnja 2023. godine, izvršit će se asfaltiranje BNS (nosivim) asfaltnim slojem dio ulice Rampada sjeverno od bunara prema križanju s državnom cestom D306 kod odlagališta otpada.

Osim toga, danas će se izvršiti asfaltiranje habajućim (završnim) asfaltnim slojem ulice Put Dikla od križanja s Ulicama Antuna Mihanovića i Asje Petričić do križanja s Ulicama Augusta Šenoe i Valerije de Ponte, čime će ova faza ulice Put Dikla biti dovršena, te će biti stvoreni uvjeti za prometovanje. Slijedi ocrtavanje horizontalne signalizacije i uklanjanje privremene regulacije prometa, te otvaranje za promet ulice Put Dikla.

– Molimo sve sudionike u prometu da obrate pozornost, poštuju privremeno postavljenu signalizaciju i koriste obilazne pravce, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu, pozivaju iz Odvodnje.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...