Žena šakom udarila blagajnicu Konzuma pa izvrijeđala policajce

Ovih je dana stigla presuda za ženu (40) koja je proglašena je krivom zbog napada na blagajnicu Konzuma i vrijeđanja policajaca. Prema presudi, ona je u ožujku ove godine oko 16.40 sati u trgovini Konzum u Zagrebu na Aleji Javora “na naročito drzak način narušavala javni red” te je “nakon neuspješnog plaćanja artikala na samoposlužnoj blagajni bez ikakvog povoda počela vikati na djelatnicu trgovine koja joj je htjela pomoći”, piše Danica.

“Vrijeđala ju je riječima: Šta si ti sad pametnija od mene, nisam ja neka glupača! Potom ju je bez ikakvog povoda šakom udarila u glavu, u predjelu sljepoočnice, i to u nazočnosti voditeljice trgovine i zaštitara, kao i desetak kupaca koji su u to vrijeme čekali svoj red za plaćanje na blagajni”, stoji u presudi.

Zatim je izvrijeđala policajce koji su je došli privesti. “Vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike govoreći im: Šta ste vi sad došli, debili, imbecili, svinje jedne, majmuni! Oglušila se na upozorenje da prestane, a nastavila ih je vrijeđati riječima: Debili jedni, svinje, majmuni jedni, idem ja odavde!”, navodi se.

S tim vikanjem i vrijeđanjem policijskih službenika istim riječima je nastavila cijelo vrijeme tijekom boravka u prostoriji za smještaj privedenih osoba. Kažnjena je s 120 eura i mora platiti 13 eura troškova prekršajnog postupka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...