Dječje litnje igre u Biogradu na Moru

U Biogradu na Moru na rivi, na glavnom mulu, u subotu 1. srpnja 2023 godine od 20:00 h održavaju se prve ovogodišnje ‘Dječje litnje igre’ u organizaciji Turističke zajednice grada Biograda na Moru i Udruge za očuvanje tradicijskih litnjih igara ‘Biograjske litnje igre’.
Cilj ove manifestacije je oživljavanje nekada među djecom popularnih igara, ali i promicanje boravka djece na otvorenom. Poticanje na oživljavanje igara u realnom, a ne virtualnom svijetu. Animiranje djece na zabavu i smijeh, stvaranje natjecateljskog duha i međusobna interakcija.
Neke od igara bit će:
-Skakanje u vrićama
-Zavezane oči
-Prenošenje jaja u žlici
-Gusjenica
-Prolaz ispo letve
-Povlačenje konopa
I roditelji će sudjelovati u igrama te tako podržali svoju djecu.
Prijave su moguće na licu mjesta na glavom mulu od 19:00 h.

S obzirom koliko su Dječje litnje igre popularne među domaćom djecom i malim, ali i odraslim gostima ne sumnjamo da ćete se i ovo ljeto svi dobro zabaviti i uživati. Vidimo se!

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...