Dobio 14 dana zatvora; Pijan i drogiran 23-godišnjak vrijeđao policajce i pokušao pobjeći

Policijski službenici Policijske postaje Biograd su u subotu na Kazneno prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru prepratili 23-godišnjeg hrvatskog državljanina uz optužni prijedlog zbog počinjenih više prekršaja, nakon čega mu je nadležni sud odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 14 dana.

Naime, u subotu, 18. lipnja oko 02.50 sati u Biogradu na šetnici Dražica 23-godišnjak je narušavao javni red i mir vikom i galamom te vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskih službenika, a na izdana upozorenja i naredbe se oglušio te se pokušao udaljiti s mjesta događaja.

Uz uporabu sredstava prisile, muškarac je uhićen te je kod njega pronađeno oko 2,78 grama droge kokain. U prostorijama policije provedenim alkotestiranjem, utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu dok je provedenim testiranjem na droge utvrđena i prisutnost droge u organizmu.

Muškarac je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnih sredstava, nakon čega je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je počinio dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...