Na Višnjik 23. i 24. lipnja stiže BeThrifty, najveća rasprodaja vintage odjeće u Hrvatskoj! Kupujte na kilograme poznate svjetske modne brendove po super cijeni

BeThrifty, najveća rasprodaja vintage odjeće u Hrvatskoj! Pronađi svoje omiljene vintage komade na najvećoj rasprodaji vintage odjeće u Hrvatskoj! Nabavi svoje ulaznice sada!

Ograničene besplatne ulaznice možeš kupiti online ili platiti 3 € za ulaznicu na licu mjesta na događaju.

Lokacija:

Sportski Centrum Višnjik – Ul. Andrije Hebranga 10d, 23000, Zadar

Datum i vrijeme: 

23.6.2023, Petak: od 13:00 do 19:00

24.6.2023, Subota: od 10:30 do 18:00 sati

Karata ima dovoljno, ne brini! Čim online karte budu rasprodane, možeš ih kupiti na licu mjesta u bilo kom trenutku.

Ne samo da smo jedan od najvećih Vintage Kilo Eventa, nego s BeThrifty-jem se izdvajamo od ostalih! Nudimo najveći i najbolji izbor vintage odjeće i recikliranih komada!

Jedva čekamo da konačno thriftamo s tobom! Budi tamo i pronađi veliki izbor brendiranih majica, windbreakera, kožnih jakni, džempera, dukserica, crazyprint košulja i još mnogo toga. Donosimo ti tvoje omiljene brendove od Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Ralph Lauren, sve je uključeno! U BeThrifty-ju ćeš pronaći cool i jedinstvenu odjeću u različitim veličinama i stilovima te s tim kupuješ na održiv način i doprinosiš čišćoj i zdravijoj okolini.

Ne kupuješ dvoje hlača, košulju i blejzer, nego 1,08 kilograma najfinijih vintage komada koji se prilagođavaju tvom individualnom stilu.

Dobro si pročitao: Kod nas kupuješ na težinu. Vrijednost se izračunava prilično pošteno prema korištenim resursima. Iznenadit ćeš se koje “OLDSCHOOL” unikatne komade odjeće možeš nabaviti za male novce. Posjeti naše legendarne festivale ili pronađi nove vintage favorite u našoj online trgovini.

Otkrij potpuno novi koncept modne kupovine:

• Trend marke i cool pojedinačni komadi odjeće

• Maksimalni modni faktor uz smanjeno korištenje resursa

• Dodatno pored odjeće: šalovi, pojasevi i torbe

39€/KG

BeUnique. BeConscious. #BeThrifty.

BeThere.

Svoje omiljene vintage komade možeš kupiti i online:

www.bethrifty.store

Instagram: @bethrifty.store

TikTok: @bethrifty.store

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...