Podržimo HNK Zadar, dolaze i navijači Karlovca, ali i gradonačelnik Dukić, Igor Pamić: “Moramo postići gol u Zadru!”

Sutra je veliki dan za zadarski nogomet. HNK Zadar će od 17.30 sati u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za popunu 2.NL (treći rang) na igralištu Stanovi dočekati momčad Karlovca. Zanimanje je za susret je veliko i očekuje se kako će Stanovi biti ispunjeni do posljednjeg mjesta. Iskusni 38-godišnji prvoligaški arbitar, Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline sudit će utakmicu. Prodaja karata počinje na dan utakmice, od 14.30 sati na blagajni stadiona, po cijeni od 4 eura. Na utakmicu dolaze gradonačelnik Zadra Branko Dukić i predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Trener Karlovca, Igor Pamić (53), oprezan je uoči gostovanja u Zadru, ne priznaje da je njegova momčad favorit, najavljuje i dolazak svojih navijača na Stanove:

– Kad dođem na Stanove odmah se prisjetim onih prvoligaških dana. Oba kluba zaslužuju ne samo jedan rang više, nego i puno više od toga. Pred nama su dvije kvalifikacijske utakmice i čisto sumnjam da će se sve znati već sutra. Ne očekujem nikakvu ljepotu u igri, iz razloga jer je ulog prevelik. Analizirali smo HNK Zadar koji ima puno kvalitetnih igrača s prvoligaškim iskustvom, domaćin sigurno neće podleći atmosferi. Mislim da će pobijediti momčad koja napravi manje grešaka. Želja mi je da na Stanovima zabijemo makar jedan gol jer se pogodak u gostima računa, ali bio bih zadovoljan i s neriješenim ishodom. Dobro mi je poznato na koji način se moramo postaviti, jer HNK Zadar je klub s gardom i stavom, govori iskusni stručnjak i nastavlja:

– Nemoguće je tvrditi kako je bilo koja gostujuća momčad koja istrči na Stanove favorit protiv Zadrana. Bio bi mi gušt igrati pred ispunjenim Stanovima, isto tako, zanimanje naših navijača za ulaznicama je velika i siguran sam da će nas doći podržati u Zadru. Imam malih problema unutar momčadi, naime, upitan je nastup Zvonka Pamića i Noz Kristaja. Odradit ćemo trening i u Zadar krećemo danas u 15 sati, kazao je Igor Pamić, nakon čega je započeo s treningom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...