Zuji iz Selina nakon hit oglasa za apartmane telefon ne prestaje zvoniti: “Zovu me da ih predbilježim za iduću sezonu!”

Dalmatincu Petru Zuanoviću Zuji telefonska linija “užarila” se nakon što je na Facebook stranici Apartmani Hrvatska objavio zanimljiv oglas za iznajmljivanje njegovih apartmana, a čija su vrata ovoga ljeta otvorena, istaknuo je, samo domaćim gostima i cijene su im niže od uobičajenih na jadranskoj obali. Snizio ih je, kako je objasnio, jer su se “cijene sve napumpale ka luftiči prije plaže”, “deset deka zimske je 15 kuna na akciji, a “mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta”.

– Da sam znao da će biti ovako, stavio bih običan oglas – komentira za Večernji list kroz smijeh Petar Zuanović popularnost koju je pridobio oglasom za najam triju apartmana u Selinama.

– Sve je istina, cijene su zaista takve kako piše – potvrđuje nam odmah.

A apartmani su odmah i razgrabljeni. Građani su, naime, odlično reagirali na njegov potez.

– Ni ne znam više koliko me ljudi zvalo, ali sigurno je 20 ili 30 obitelji rezerviralo termine za ovo ljeto. Ima i deset do petnaest njih koji su ozbiljno izrazili želju da ih predbilježim za sljedeću sezonu. Kažem im: “Čekajte malo, ljudi, još ni ova sezona nije počela” – smije se Zuanović.

A jesu li se naljutile kolege iznajmljivači na njega, s obzirom da je, na neki način, iskritizirao i konkurenciju, ili se barem tako može shvatiti?

– Ma nisu se naljutili, svi oni mene poznaju, a i inače im savjetujem da se oglašavaju direktno, ne putem agencija. Da mi oglasi po grupama ne odjeknu, mučio bih se i ja s agencijama, koje uzimaju proviziju, a ovako, ja to kroz humor riješim u par dana – kaže.

Apartmane je iznajmljivao još njegov djed prije 50 godina, pa se u istome okušao i on, no ne živi od toga. Petar Zuanović je, inače, inženjer akvakulture i zaposlen je u struci. – Mi se u obitelji puno ženimo i razmnožavamo, ti apartmani nama trebaju – zaključuje u šali.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...