Pero Zrilić ogorčen: “Tko je taj Rubeša, meni se čini da je nitko i ništa!”

Nakon što je jučer HNK Zadar na čelu s predsjednicom Ivom Bokanović, predstavio dvije ponude zainteresiranih investitora svim političkim predstavnicima u zadarskom Gradskom vijeću, vijećnik Akcije mladih, Ante Rubeša, poslao je priopćenje za javnost. U priopćenju se između ostalog spominje, kako su vijećnici Akcije mladih također bili pozvani na sastanak, na koji ipak nisu došli.

Kontaktirali smo legendu NK Zadar Peru Zrilića (61), koji je ogorčen Rubešinim priopćenjem:

– Ne znam uopće tko je taj Rubeša?! On se spominje na puno mjesta kao da je nekakva veličina. Meni se čini da je on nitko i ništa i da ga ne treba ništa ni pitati! Veselim se svakom tko će doći i uložiti svoj kapital u Klub, samo iz razloga da se HNK Zadar vrati tamo gdje i pripada, u najviši rang hrvatskog nogometa HNL, iskren je Pero, te nastavlja o mogućnosti da HNK Zadar ipak igra kvalifikacije za 2. NL (treći rang), ako žalba Zagore Unešić bude odbačena:

– Pitanje je, što je s igračima, je li oni treniraju ili su na odmoru, kako će to izgledati? Moram kazati da mi je drago što će HNK Zadar igrati kvalifikacije, ali moram istaknuti i kako se nedovoljno vodi računa o prvoj momčadi HNK Zadar. I ovo moram reći, smatram da je sramota da klub koji je dao velikane nogometa Joška Skoblara i Luku Modrića, igra tek u četvrtom rangu. Vjerujem da predsjednica Iva Bokanović radi dobro neke stvari za klub, ali rezultati su ipak mjerilo svega, zaključio je Pero Zrilić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...