32-godišnjak provalio u 15 različitih objekata, krađama “uprihodio” preko 12.000 eura

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 32 godina, kojeg se sumnjiči za više imovinskih kaznenih djela počinjenih na području grada Zadra.

– Sumnjiči ga se da je s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist, od siječnja do kraja svibnja ove godine provalio u 14 objekata u vlasništvu različitih trgovačkih društava ili fizičkih osoba (ugostiteljske objekte, salona za uljepšavanje, mesnica, pekarnica, privatnu zdravstvenu ustanovu), odakle je uglavnom otuđivao novac, dok je u dva slučaja uz novac otuđio i alkoholna pića te cigarete, navodi se u policijskom priopćenju.

Također ga se sumnjiči da je u rujnu prošle godine provalio u ugostiteljski objekt trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Nadalje, sumnjiči ga se da je u travnju ove godine, iz ugostiteljskog objekta trgovačkog društva otuđio novčani polog.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na iznos preko 12.000 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 32-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio 15 kaznenih djela Teška krađa i jedno kazneno djelo Krađa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...